Frissítő-Relaxáló Talpmasszázs Tanfolyam

Teremts újra egyensúlyt és harmóniát!

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony frissítő, reláxáló technikát!

Hatékony segítség egészségünk megőrzésében

 

Jelentkezzvégezd el a  Frissítő Talpmasszázs Tanfolyamot és segíts családtagjaidnak!

 

Indítsd be a szervezet öngyógyító folyamatait

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, ami mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Nem kell utaznod, az otthonod biztonságában végezheted el a Frissítő Talpmasszázs tanfolyamot, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit a személyes tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.

A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

 

A Frissítő-Relaxáló Talpmasszázs Tanfolyam Tematikája

 

Talp masszírozása hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, de megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható masszázs típus, természetes gyógymód. Az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítjük és támogatjuk vele. A talpon több,mint 70 000 idegvégződés található, a talp masszírozásával elérjük a szervek egészségi állapotának javulását.

Ezt a technikát bárki elsajátíthatja, előképzettségre nincs szükség. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak, masszőröknek, kozmetikusoknak és családanyáknak, apáknak, amivel otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújtasz, ha elsajátítod ezt a nagyon hatásos módszer

A tanfolyamon megtanulod a Frissítő Talpmasszázs elméleti hátterét és a kezelés folyamatát. A gyakorlati részt pedig videós anyagokon keresztül mutatom be neked, így a komplett kezelés folyamatát könnyedén megtanulhatod.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, terápiát, stb. Csak egészséges embereket lehet vele masszírozni, frissítő, egészség megőrző céllal.

 

 

A Frissítő Talpmasszázs online tanfolyam ára bevezető akcióban csak
19.900 Ft

 

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA >>

Tanítványok véleménye

Kira

"Nagyon nagyon jól éreztem magam, és imádtam ott lenni. A légkör, a hangulat, a társaság minden annyira összhangban volt! Olyan békés és megnyugtató volt nekem az ott töltött idő. Emellett bűbájos személyiséged van. Én minden nap ott lennék több órát is, mert már Csak a jelenléteddel beragyogtad a napomat! Emellett nagyon szépen köszönöm, hogy rengeteg új ismeretet szereztem! És szeretnék majd még menni hozzád további tanfolyamra is! Köszönöm"

Noémi

"Nagyon szépen köszönök neked mindent. Annyira jó volt nálad lenni, tanulni tőled. Egy angyal vagy. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot. Örökké emlékezni fogok erre a napra, minden percére. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! "

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről Igazolást küldök neked!

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. A Talpmasszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait.

A Talpmasszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

Gyakran Ismételt Kérdések