Indiai Fejmasszázs Tanfolyam

Stresszoldás gyengéd érintésekkel!

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony stresszoldó technikát!

Ép testben, ép lélek!

 

Jelentkezzvégezd el az Indiai Fejmasszázs Tanfolyamot és segíts családtagjaidnak!

 

Szépség és Egészség fejmasszázs segítségével.

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, ami mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Nem kell utaznod, az otthonod biztonságában végezheted el az Indiai fejmasszázs tanfolyamot, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit a személyes tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.

A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

 

Az India Fejmasszázs Tanfolyam Tematikája

 

Indiában az emberek évezredek óta ismerik, és alkalmazzák azokat a módszereket, amellyel megóvják testi egészségüket, és szellemi frissességüket. A kisgyerekeket csecsemőkoruktól kezdve masszírozzák, mivel az érintés filozófiája szerint: akit kiskorában keveset érintenek és simogatnak, annak testi-lelki és szellemi fejlődése lemarad. A fejmasszázs – elkülönítve a testmasszázstól – önmagában is alkalmazható.

Az indiai fejmasszázs során a széken ülő páciensnek nem csak a fejét, de a hát felső szakaszát, a nyakat, a karokat, a fejbőrt, a fület és az arcot is masszírozzuk. A masszázst általában ruhában, szárazon végezzük, de gyógynövényes olajokkal fokozhatjuk hatását.

Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, és további jótékony hatásai például: oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás, csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít.
Hajunk erősebb és egészségesebb lesz, a szorongás, kisebb fokú depresszió enyhül, fokozódik a kreativitásunk, letisztult gondolkodásunk, jobban tudunk koncentrálni, mélyebben, nyugodtabban tudunk aludni, endorfinok, azaz "boldogsághormonok" termelődése beindul.

A tanfolyamon megtanulod az Indiai Fejmasszázs elméleti hátterét és a kezelés folyamatát. A gyakorlati részt pedig videós anyagokon keresztül mutatom be neked, így a komplett kezelés folyamatát könnyedén megtanulhatod.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, terápiát, stb. Csak egészséges embereket lehet vele masszírozni, frissítő, egészség megőrző céllal.

 

 

Az Indiai Fejmasszázs online tanfolyam ára bevezető akcióban csak
19.900 Ft

 

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA >>

Tanítványok véleménye

Margit

"A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi !"

Annamari

"Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen."

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről Igazolást küldök neked!

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. Az Indiai Fejmasszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait.

Az Indiai Fejmasszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

Gyakran Ismételt Kérdések