Metamorf Masszázs Tanfolyam

Gyógyíts gyengéd érintésekkel!

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony blokkoldó technikát!

Szeretnél a mindennapi életedben változást, javulást?

 

Jelentkezzvégezd el a Metamorf Masszázs Tanfolyamot és segíts családtagjaidnak!

 

Érintések az örömtelibb, önmegvalósítóbb életért!

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, amivel változást, könnyedséget és harmóniát teremthetsz saját magad és a családod számára.

A masszázs lényege, hogy finom érintésekből keletkező energiahullámmal, tisztítjuk az érzelmi blokkokat.

Nem kell utaznod, az otthonod biztonságában végezheted el a Metamorf masszázs tanfolyamot, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit a személyes tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.

A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

 

A Metamorf Masszázs Tanfolyam Tematikája

 

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást.

Igazából nem is masszázs, hanem egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon.

Használata teljesen automatikus és veszélytelen, bárkin alkalmazható, gyermekek és felnőttek részére is.
A kezelés ruhában történik, háton fekvő helyzetben. Az időtartama kb. 45 - 60 perc.

Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk. Megnő a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződhetnek, mint pl. a gyomorfekély, a tick, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.

A tanfolyamon megtanulod a Metamorf masszázs elméleti hátterét és a kezelés folyamatát. A gyakorlati részt pedig videós anyagokon keresztül mutatom be neked, így a komplett kezelés folyamatát könnyedén megtanulhatod.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, terápiát, stb. Csak egészséges embereket lehet vele masszírozni, frissítő, egészség megőrző céllal.

 

 

A Metamorf masszázs online tanfolyam ára bevezető akcióban csak
19.900 Ft

 

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA >>

Tanítványok véleménye

Margit

"A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot!"

Annamari

"Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád!"

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről Igazolást küldök neked!

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. A Metamorf masszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait.

A metamorf masszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

Gyakran Ismételt Kérdések