Szeretetmasszázs Tanfolyam

Az érintés csodája

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony harmonizáló technikát!

Teremtsd meg a külső és belső egyensúlyt

 

Jelentkezzvégezd el a Szeretetmasszázs Tanfolyamot és segíts családtagjaidnak!

 

Érintés amely megnyugtat és ellazít

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, ami mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Nem kell utaznod, az otthonod biztonságában végezheted el a Szeretetmasszázs tanfolyamot, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit a személyes tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.

A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

 

Szeretetmasszázs Tanfolyam Tematikája

 

Az érintés a szeretet legősibb megnyilvánulási formája. Az érintés megváltoztatja a fizikai szellemi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre. Az érintés meggyógyítja a testet, felmelegíti a szívet. Évtizedek óta az orvosok és a pszichológusok dicsérik az érintés felbecsülhetetlen értékét és fontosságát. Az érintés igény nem csupán fizikai, azt hiszem, sokkal több annál, az érintés igazi értéke az életenergia, és a szeretet, ami két ember között áramlik, létezik. Erre szüksége van az embernek, amíg él.

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt, állandó feszült állapotban van. Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz.

Szeretetmasszázs különbözik az általánosan ismert, erőkifejtéssel, krémek, olajok igénybevételével végzett masszázstechnikáktól. Szeretetmasszázs egy kellemes, finom érintéssel történő stressz oldó módszer, mely nagyon hatékony. A megteremtett külső és belső egyensúly hatására újra zavartalanul kezd áramlani a testben az életenergia. A szeretetmasszázs feloldja a feszültségeket, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. Hatására fizikai síkról más rezgéstartományba kerülnek az információk, így lelki és szellemi síkon is áthangolják a testet. A szeretet masszázs fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. Testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítja.

A tanfolyamon megtanulod a Szeretetmasszázs elméleti hátterét és a kezelés folyamatát. A gyakorlati részt pedig videós anyagokon keresztül mutatom be neked, így a komplett kezelés folyamatát könnyedén megtanulhatod.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, terápiát, stb. Csak egészséges embereket lehet vele masszírozni, frissítő, egészség megőrző céllal.

 

 

A Szeretetmasszázs online tanfolyam ára bevezető akcióban csak
19.900 Ft

 

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA >>

Tanítványok véleménye

Margit

"A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi !"

Annamari

"Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen."

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről Igazolást küldök neked!

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. A Szeretetmasszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait.

A Szeretetmasszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

Gyakran Ismételt Kérdések